kereső
   
 

Fogyókúra Gyomorgyűrű, plasztika, Fogyókúra

A fogyokura.lapozz.hu oldal Gyomorgyűrű, plasztika kategóriájában 5 oldal található.

 
Dr. Toperczer Zsolt 10 év plasztikai sebészi tapasztalattal, teljeskörű plasztikai sebészeti ellátást nyújt Buda szívében. Ingyenes konzultáció - fogyókúra előtt vagy után.
www.topforma.hu
Gyűjteménybe került: '10.12.12, ellenőrzés: '15.03.24.
 
Gyomorgyűrű és természetes fogyókúra programok
www.gyomorgyuru.info
Gyűjteménybe került: '08.10.02, ellenőrzés: '14.10.16.
A saját vérszérum kezelés, vagy Drakula terápia, a ráncok csökkentésén túl azonban, egyéb gyakori, sokakat érintő és joggal zavaró bőrprobléma enyhítésére, eltüntetésére is alkalmazható. A csúnyán gyógyult sérülések, vagy műtétek utáni hegek, az ún. Másodlagosan gyógyult sebek, vagy a hipertrófiás hegek korrekciójában is segítségünkre van a saját vérszérum ill. Prp. Terápia. A szülés után, a jelentősebb testsúlyváltozás ill. Erőteljes növekedés kapcsán kialakuló striák szintén nagyon zavaróak és sokakban gátlásokat okoznak. Ezekben az esetekben megváltozik, elgyengül a bőr eredeti szerkezete, mint a jégtáblákon létrejövő rianások, a rugalmas kötőszöveti rostok arányának erőteljes csökkenése miatt, szétcsúsznak a bőr felületes rétegei. Hatékony kezelés a csúnya hegek és a hasfali, vagy combtájéki striák esetén, csak a bőr szerkezetének visszaépítésével, a rétegek megújításával képzelhető el. Az bőr öregedésével járó ráncoktól eltérően, amennyiben az életmód ill. élettani okok megszűnnek, megfelelő eredmény elérése esetén, nem szükséges évekig tartó terápia. Az idősült hegek és striák, terhességi csíkok "vámpírszérum vagy Drakula" kezelésekor is minden esetben szükséges a speciális kozmetikumokkal történő utókezelés és a szervezet, valamint a bőr kellő hidratálása!
gyogykozpont.hu/drakula-terapia
Gyűjteménybe került: '12.11.06, ellenőrzés: '15.04.08.
Rekonstrukciós és esztétikai alakformáló plasztikai sebészeti beavatkozások bemutatása. Fontos információk a plasztikai műtéteket megelőző konzultációhoz. Módszerek és eszközök az eredménytelen fogyókúrák helyett.
www.plasztikaisebeszet.biz
Gyűjteménybe került: '11.04.15, ellenőrzés: '14.10.17.
 
Plasztikai sebészet Budapesten, test- és arcplasztika, szemhéjplasztika, mellplasztika tapasztalt plasztikai sebész segítségével. Mellnagyobbítás, mellfelvarrás és mellkisebbítés, fogyás utáni hasplasztika, ránctalanítás, botox kezelés és más plasztikai beavatkozások nőknek és férfiaknak egyaránt. A Belleza Plasztika segít megfiatalodni és visszanyerni szépségünket elérhető árak mellett.
plasztikai-sebesz-budapest.hu
Gyűjteménybe került: '12.02.03, ellenőrzés: '14.10.26.


info A rostok szerepe, fontossága info Alakformálás cikkek, torna info Alakformáló Szépségszalonok info Az elhízásról
info Blogok a témában info Divatos diéták info Étkezési rendellenességek info Fitnesz edzés-edzők-edzőtermek
info Fogyókúra cikkek info Fogyókúra fórum info Fogyókúrás mintaétrendek info Fogyókúrás nassolni valók
info Fogyókúrás receptek info Folyadékfogyasztás jelentősége info Gyermekkori fogyókúra info Gyomorgyűrű, plasztika
info Könyvek, CD-k, DVD-k info Méregtelenítés info Miért fontos a reggeli? info Narancsbőr és kezelése
info Online magazinok, olvasnivalók info Sikertörténetek, interjúk info Sport és fitnesz eszközök info Súlycsökkentő termékek
info Szülés utáni fogyókúra info Tanácsadás fogyókúrához info Táplálkozás táblázatok, kalkul info Társoldalak
info Testmozgás info Zsírégetés info Zsírleszívás info Zsírok, fehérjék, szénhidrátok

Vissza a/az Fogyókúra oldalra


Lapozz.hu címoldal | Szöveges hirdetés | Médiaajánlat | Üzenet a szerkesztőségnek


Helyezd el a lapozz.hu logóját oldaladon, kattints a logóra a kódért!Hirdessen a Lapozz.hu oldalain olvassa el médiaajánlatunkat.

Hirdessen a Lapozz.hu oldalain olvassa el médiaajánlatunkat.