Gyomorgyűrű, plasztika, Fogyókúra

A fogyokura.lapozz.hu oldal Gyomorgyűrű, plasztika kategóriájában 4 oldal található.

A Drakula terápia a striák csökkentésére

A saját vérszérum kezelés, vagy Drakula terápia, a ráncok csökkentésén túl azonban, egyéb gyakori, sokakat érintő és joggal zavaró bőrprobléma enyhítésére, eltüntetésére is alkalmazható. A csúnyán gyógyult sérülések, vagy műtétek utáni hegek, az ún. Másodlagosan gyógyult sebek, vagy a hipertrófiás hegek korrekciójában is segítségünkre van a saját vérszérum ill. Prp. Terápia. A szülés után, a jelentősebb testsúlyváltozás ill. Erőteljes növekedés kapcsán kialakuló striák szintén nagyon zavaróak és sokakban gátlásokat okoznak. Ezekben az esetekben megváltozik, elgyengül a bőr eredeti szerkezete, mint a jégtáblákon létrejövő rianások, a rugalmas kötőszöveti rostok arányának erőteljes csökkenése miatt, szétcsúsznak a bőr felületes rétegei. Hatékony kezelés a csúnya hegek és a hasfali, vagy combtájéki striák esetén, csak a bőr szerkezetének visszaépítésével, a rétegek megújításával képzelhető el. Az bőr öregedésével járó ráncoktól eltérően, amennyiben az életmód ill. élettani okok megszűnnek, megfelelő eredmény elérése esetén, nem szükséges évekig tartó terápia. Az idősült hegek és striák, terhességi csíkok "vámpírszérum vagy Drakula" kezelésekor is minden esetben szükséges a speciális kozmetikumokkal történő utókezelés és a szervezet, valamint a bőr kellő hidratálása!
gyogykozpont . hu
Gyűjteménybe került: '12.11.06, ellenőrzés: '15.10.23.
Oldal módosítás

TopForma Plasztikai Sebészet

Dr. Toperczer Zsolt 10 év plasztikai sebészi tapasztalattal, teljeskörű plasztikai sebészeti ellátást nyújt Buda szívében. Ingyenes konzultáció - fogyókúra előtt vagy után.
topforma . hu
Gyűjteménybe került: '10.12.12, ellenőrzés: '15.10.04.
Oldal módosítás

Gyomorgyuru. Info

Gyomorgyűrű és természetes fogyókúra programok
gyomorgyuru . info
Gyűjteménybe került: '08.10.02, ellenőrzés: '15.11.13.
Oldal módosítás

Fogyókúra helyett - Plasztikai sebészet!

Rekonstrukciós és esztétikai alakformáló plasztikai sebészeti beavatkozások bemutatása. Fontos információk a plasztikai műtéteket megelőző konzultációhoz. Módszerek és eszközök az eredménytelen fogyókúrák helyett.
plasztikaisebeszet . biz
Gyűjteménybe került: '11.04.15, ellenőrzés: '15.11.24.
Oldal módosítás

fogyokura.lapozz.hu fogyokura.lapozz.hu Oldal beküldése a Fogyókúra témaoldalra ajanl Lap tetejére lap tetejére

Címoldal | Szöveges hirdetés | Szerkessz egy oldalt | Médiaajánlat

Minden jog fenntartva © ArT deSign Media